Lees hier onze eerste blog! Met 8 tips om het juiste label voor uw product te vinden

Elk product heeft een eigen doel. Het label of etiket kan daar ondersteuning aan bieden. In dit blog 8 tips die helpen om het juiste label voor uw product te vinden. 

Lees hier onze eerste blog! Met 8 tips om het juiste label voor uw product te vinden

Overal is een label aan te hangen. In de onderstaande tips laten we zien hoe u tot de juiste keuze komt voor een bepaald label & etiket. Als u onderstaande punten al weet vinden we snel het etiket dat het beste past bij uw doelstelling. 

 Met onderstaande tips helpen we u graag op weg:

  1. Toepassing: Wat is het doel van de labels of etiket? Heeft u een eenduidige boodschap zoals een waarschuwingssticker die laat zien dat er gehoorbescherming gedragen moet worden? Of wilt u meer uitgebreide informatie verstrekken over/op uw producten?
  2. Belangrijk is om de omgevingsinvloeden te weten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er sprake is van een hoge luchtvochtigheid, hete of juist koude temperaturen.
  3. De plek waar het label komt: Moet het bijvoorbeeld buiten opgeplakt worden of moet het juist niet plakken zoals het label dat u vaak aan uw koffer krijgt op het vliegveld.
  4. Welk materiaal wilt u gebruiken? Er zijn verschillende papiersoorten, kunststoffen maar ook textiel is mogelijk.
  5. Zijn er veel kleine details aanwezig op het etiket/label? Dan kan dit van invloed zijn op de manier van drukken.
  6. Wilt u zelf drukken met uw eigen labelprinter of wilt u de labels/etiketten laten bedrukken door ons .
  7. Welke kleuren gaat u gebruiken?
  8. Heeft u de aanlever bestanden met de goede specificaties zoals CMYK of PMS kleuren? 

Met deze tips helpen we u om het juiste etiket te vinden. Heeft u een vraag over uw etiketten? Onze medewerkers staan u graag te woord. 

 


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we afspreken! U bent van harte welkom in Dalfsen maar we komen ook met alle plezier bij u langs. 

Hoe komt uw drukwerk goed uit de verf?

Wanneer u etiketten of labels besteld wilt u natuurlijk dat het ontwerp in de juiste kleuren worden gedrukt. Er zijn veel zaken die daar van invloed op kunnen zijn. In dit blog leggen we u uit welke kleursoorten er zijn en wat de invloed van die keuze op uw drukwerk is.

Scroll naar boven