Cosmetica etiketten.

Kom goed voor de dag

Cosmetica etiketten.

Cosmetische producten worden nog altijd steeds meer gebruikt. Vanuit de consument blijft de vraag groeien waardoor er steeds meer nieuwe en verschillende producten op de markt komen. Naast de luxe artikelen zijn er ook de standaard artikelen. Denk aan make-up, tandpasta, shampoo en deodorant. 

Deze producten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. De verpakking en dus ook de etiketten worden steeds belangrijker. Het gaat niet alleen om de uitstraling maar ook de productinformatie moet duidelijk leesbaar zijn en blijven. 

Wat heeft uw etiket daarvoor nodig?

 

 

 

 

Mooi van binnen en buiten

Producten en dus ook etiketten voor cosmetica worden vaak gebruikt in een vochtige of ronduit natte omgeving. Daarom is het belangrijk dat deze etiketten worden gedrukt op materialen die tegen deze omstandigheden kunnen. Om ervoor te zorgen dat de etiketten lang meegaan en mooi blijven worden deze gedrukt op waterbestendige materialen die hoe dan ook goed blijven kleven. Zelfs wanneer deze in contact komen met water en andere vloeistoffen.

Cosmetica etiketten:

  • Zijn bestand tegen vochtige omgevingen
  • Zorgen voor veiligheid van de consument
  • Kleuren, tekst en afbeeldingen blijven lang mooi, ook in handtassen en bij bijvoorbeeld het zwembad.
  • Steeds meer aanbod in aantrekkelijke materialen.
  • Passen bij de uitstraling van uw merk.

 

 

 

 

Aantrekkelijk

Uw ontwerp moet er optimaal uitzien op uw verpakking. Dat straalt kwaliteit uit. Er zijn verschillende soorten etiketten en labels die gebruikt worden voor cosmetica. Voor elk soort verpakking is een etiket dat daarvoor geschikt is. Zelfs wanneer het een knijpfles of tube is.  

Wilt u dat de etiketten permanent blijven zitten of juist afwasbaar en afneembaar zijn? Daarin is van alles mogelijk zonder dat het ten koste gaat van de drukkwaliteit van het etiket. 

Een speciale promotie? Ook voor kleinere oplages bent u van harte welkom! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we afspreken! Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Scroll naar boven