Food & beverage

In meerdere smaken

Labels & etiketten voor dranken en voedsel

Uw voedseletiket is erg belangrijk. Uw klant wil weten wat er in zit en het etiket moet een bepaald gevoel overbrengen. Ook voor voedseletiketten geldt dat deze aan strenge eisen moeten voldoen. Zo moeten deze etiketten meestal tegen lage temperaturen kunnen. Voor voedseletiketten wordt onder andere gebruik gemaakt van kunststof en papieren etiketten. Hoe vindt u het juiste etiket?

Het is belangrijk om te weten met welke omstandigheden het etiket te maken heeft. Komt het bijvoorbeeld direct op een appel of komt het op een plastic zak? Samen met u brengen we de omstandigheden in kaart om het geschikte etiket te vinden.

 

 

Elke smaak

Omnilabel heeft veel ervaring op het gebied van etiketten voor voedingsmiddelen en dranken. Samen met u bepalen we aan welke eisen uw voedingsetiket moet voldoen. Denk hierbij aan de materialen maar ook aan de minstens net zo belangrijke belijming. 

De etiketten moeten aantrekkelijk zijn voor de consument. Daar komt behoorlijk wat bij kijken. De juiste informatie, de juiste uitstraling en het juiste gevoel zorgen ervoor dat uw product door de consument geselecteerd wordt. Dit geldt zowel voor voedingsetiketten als dranketiketten. 

In het kort:

  • Geschikt voor elk verpakkingsmateriaal
  • Draagt bij aan de uitstraling van uw merk
  • Makkelijk te verwijderen indien gewenst
  • Grote en kleine oplagen mogelijk 
  • Steeds meer (duurzame) materialen beschikbaar met unieke uitstralingen

 

 

 

Geef uw fles extra uitstraling

Voor uw bierflesje, wijnfles, frisdrankfles en andere drankverpakkingen is het etiket erg belangrijk. Het zorgt voor onderscheid en duidelijkheid. De consument wil graag weten welke ingrediënten er in de verpakking zitten. Daarom is het van belang dat u etiketten heeft van goede kwaliteit. 

U heeft de keuze uit talloze materialen. Daarmee kunt u verschillende uitstralingen krijgen. Voor een klassieke uitstraling is het bijvoorbeeld mogelijk om papier met een structuur te gebruiken. Ook doorzichtige etiketten (no label look) maken we met alle plezier voor u. Het is mogelijk om deze etiketten op verschillende manieren af te werken. Wilt u een glanzende uitstraling of juist een matte afwerking? We laten u graag de mogelijkheden zien. 

Naast de uitstraling van het etiket is het van belang dat de informatie op het etiket goed te lezen is. Wordt het etiket koud of warm aangebracht, droog of vochtig? Dat zijn allemaal zaken die van invloed zijn. We helpen u graag om tot de juiste keuze te komen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voedseletiketten? Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Scroll naar boven