Industrie & logistiek

Industriële en logistieke labels en etiketten. Bestand tegen alle omstandigheden. 

Industriële of logstieke etiketten laten maken?

Bent u op zoek naar industriële etiketten?  Als u werkt met chemicaliën is het voor uw veiligheid van belang dat het etiket goed leesbaar blijft. 

Industriële etiketten moeten tegen extreme omstandigheden bestand zijn. Vocht, hitte, contact met chemicaliën zijn voorbeelden van omstandigheden die geen invloed mogen hebben op uw etiket. 

Industriële etiketten zijn daarnaast ook belangrijk voor uw productieproces. Het zorgt voor veiligheid, traceerbaarheid en efficiëntie. 

Naast de industriële etiketten bieden we etiketten en labels die geschikt zijn voor uw logistieke doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan verzendetiketten, palletlabels, waarschuwingsstickers en kratetiketten. Uitstekend te gebruiken in tijdens  transport en warehousing. 

 

 

 

Logistiek

Uw logistieke proces moet zo efficiënt mogelijk ingericht zijn. Daarvoor zijn verschillende zaken van belang, waaronder uw etiketten. 

U wilt geen onnodige vertragingen of verkeerde leveringen. Daarom is het belangrijk dat u etiketten gebruikt die voor efficiëntie zorgen. Dit zijn vaak blanco etiketten die worden voorzien van barcodes, verzendgegevens, adressen etc. Omnilabel levert deze blanco etiketten aan de hand van uw wensen en behoeften. Loopt u tegen een probleem aan met uw etiketten voor uw logistiek?  

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk. U wilt niet dat er ongelukken gebeuren door verkeerd gebruik van een product. Daarvoor kunt u gebruik maken van industriële (veiligheid)etiketten. Deze etiketten zijn in de meeste gevallen van kunststof gemaakt. Dit materiaal blijft onder alle omstandigheden goed en kan tegen contact met vocht, chemicaliën, extreme kou en hitte. Ook de lijm is van invloed. Samen kijken we naar de eisen waaraan uw etiket moet voldoen. 

Etiketten en labels worden niet alleen voor producten gebruikt. Ook machines die een gevaar kunnen vormen voor de gezondheid zijn vaak voorzien van veiligheidsstickers. Ze trekken de aandacht en daardoor weet de gebruiker dat er voorzichtig gehandeld dient te worden.   

Robuust

U zoekt een industrieel etiket voor op uw product, op uw verpakking of voor in uw processen. Ieder product en proces is anders. Daarom kan het moeilijk zijn om daar het juiste etiket voor te vinden. Omnilabel levert maatwerk zodat u exact de juiste etiketten heeft.

Voor elke sector een oplossing

Iedere sector en het bijbehorende productieproces is anders. Het is daarom belangrijk dat uw etiketten daarbij aansluiten. Omnilabel levert blanco en bedrukte etiketten en labels. Indien gewenst kunnen de etiketten worden voorzien van barcodes, productinformatie etc. Zo heeft u grip op uw processen en kunt u wanneer nodig uw producten altijd traceren.

Labels en etiketten voor verschillende omstandigheden

De etiketten worden op maat voor u gemaakt. Er zijn diverse maatvoeringen, materialen en lijmen om u te voorzien van het meest passende etiket. Voor de meeste omstandigheden en sectoren kunnen wij een geschikt etiket leveren. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over industriële en/of logistieke etiketten? Laat hier uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Scroll naar boven