Retail

Labels en etiketten voor retail. Opvallen en de juiste informatie

Etiketten en labels voor retail

Retail/detailhandel is een breed begrip. Daardoor zijn er ook heel veel verschillende etiketten en labels die gebruikt worden. Denk hierbij aan etiketten die u in  de supermarkt, kledingwinkels, en winkelcentra ziet.

De etiketten voor retail moeten aan verschillende eisen voldoen. Dat geldt zowel voor food als non-food producten. Het etiket moet de juiste productinformatie bevatten zoals ingrediënten, gebruikersinstructies,  eventuele gevaren en belangrijke eigenschappen.

U wilt natuurlijk ook opvallen in het winkelschap zodat de consument uw product koopt, ook daar kan een etiket bewust of onbewust veel invloed op hebben. 

Omnilabel zorgt voor hoogwaardige labels en etiketten. We weten wat uw etiketten nodig hebben. Dat is de meer dan 20 jaar ervaring.

Laat u adviseren door onze medewerkers en vindt het etiket dat helemaal past bij uw wensen en de eisen die gesteld worden. 

In alle vormen, materialen en maten.

Omnilabel maakt uw etiketten en labels in alle soorten en maten. Bedrukt en onbedrukt. 

Als u door de winkels loopt ziet u vaak veel producten. De meeste daarvan zijn voorzien van een etiket, een label en vaak ook nog van een actiesticker. Allemaal met het doel om de aandacht van de klant te trekken en deze klant van de juiste informatie te voorzien. 

De ontwikkeling van materialen voor uw etiketten is continu in beweging. Zo vinden we altijd iets dat geschikt is. Functioneel, duurzaam, premium of een combinatie? We kijken graag samen naar de de beste/mooiste oplossing voor u. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul hier uw gegevens in. Binnen 1 werkdag heeft u een reactie van ons. 

Scroll naar boven