Certificaten

BRCGS-Packaging

Omnilabel is sinds 2023 gecertificeerd volgens de strenge norm BRCGS-Packaging.

Het BRCGS (British Retail Consortium Global Standards) Packaging certificaat is een wereldwijd erkende norm voor veiligheid en kwaliteit in de verpakkingsindustrie. Het certificaat wordt toegekend aan organisaties die strenge criteria op het gebied van hygiëne, productveiligheid en kwaliteitsbeheer naleven. Met trots kunnen we zeggen dat Omnilabel aan al deze normen voldoet.

Dit certificaat is een bevestiging van ons voortdurende streven naar verbetering. Het toont aan dat we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook dat we ons inzetten voor de hoogste normen van voedselveiligheid en consumentenbescherming. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze producten voldoen aan de strengste eisen en dat we blijven streven naar verbetering nu maar ook in de toekomst.

Wat betekent dit voor onze klanten? Het BRCGS-Packaging certificaat betekent gemoedsrust. Het betekent dat u kunt vertrouwen op de labels en etiketten die we produceren. Of het nu gaat om het verpakken van voedsel, farmaceutische producten of industriële goederen, wij staan garant voor veiligheid, kwaliteit en consistentie.

Bij Omnilabel blijven we ons inzetten voor kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid, en het BRCGS-Packaging certificaat is een bewijs van deze inspanningen. We zijn er trots op dat we aan deze strenge norm voldoen en zullen ons blijven inspannend om continu te blijven verbeteren.

 

Erkend leerbedrijf grafimedia

Bij Omnilabel zijn we er trots op dat we erkend zijn als een vooraanstaand leerbedrijf bij SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Deze erkenning symboliseert onze toewijding aan het begeleiden en ontwikkelen van toekomstige professionals, en het bieden van waardevolle kansen voor groei en ontwikkeling.

Als erkend leerbedrijf bij SBB spelen we een essentiële rol in het beroepsonderwijs. We openen de deuren voor studenten die hun theoretische kennis willen omzetten in praktische ervaring in een echte werkomgeving. Onze nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen biedt studenten de kans om hun vaardigheden aan te scherpen, relevante kennis op te doen en te ontdekken hoe hun passie en interesses zich vertalen naar een succesvolle carrière.

Waarom kiezen voor Omnilabel als jouw leerbedrijf bij SBB?

  1. Deskundige begeleiding: Bij Omnilabel worden studenten ondersteund door ervaren professionals die fungeren als mentoren en gidsen tijdens hun leertraject.

  2. Werk aan echte opdrachten: Studenten krijgen de kans om deel te nemen aan echte projecten en opdrachten, waardoor ze waardevolle praktische ervaring opdoen.

  3. Hands-on Leren: Wij geloven in 'learning by doing', waarbij studenten de kans krijgen om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen.

  4. Bouw aan een Netwerk: Een stage bij ons biedt studenten de mogelijkheid om waardevolle contacten in de industrie te leggen, wat hun toekomstige carrièrekansen kan vergroten.

Bij Omnilabel zijn we enthousiast over het begeleiden van de volgende generatie professionals en het bijdragen aan hun succes. We begrijpen dat leren een levenslang proces is, en we zijn er trots op om deel uit te maken van de groei en ontwikkeling van stagiairs

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van leerkansen bij ons erkende leerbedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Samen kunnen we kijken naar jouw opdracht en hoe we elkaar daarmee kunnen helpen en daarmee een solide basis leggen voor een veelbelovende toekomst.

Omnilabel heet getalenteerde studenten van harte welkom om deel uit te maken van ons team en te ontdekken welke mogelijkheden het leren in de praktijk met zich meebrengt.

Meer informatie?

Laat gerust een bericht achter. Binnen 1 werkdag heeft u een reactie van ons.

Scroll naar boven