Omnilabel heeft haar BRC-Packaging certificaat in handen!

Omnilabel heeft haar BRC-Packaging certificaat in handen!
🎉 We hebben iets te vieren! Omnilabel heeft het BRCGS-Packaging Certificaat behaald! 🏆
Wij zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat Omnilabel met succes het BRCGS-Packaging certificaat heeft behaald na een strenge eerste audit! De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de voorbereiding op onze initiële audit met een mooi resultaat tot gevolg.
🌟 Wat is het BRCGS-Packaging certificaat?
Het BRCGS (British Retail Consortium Global Standards) Packaging certificaat is een wereldwijd erkende norm voor de veiligheid en kwaliteit van verpakkingsmaterialen en -processen. Dit certificaat toont aan dat Omnilabel voldoet aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne, veiligheid, traceerbaarheid en productkwaliteit in de verpakkingsindustrie.
✅ Wat betekent dit voor u ?
Voor huidige maar ook toekomstige klanten betekent dit dat zij kunnen blijven vertrouwen op Omnilabel als hun betrouwbare partner voor hoogwaardige en veilige verpakkingsoplossingen. Het behalen van het BRCGS-Packaging certificaat onderstreept onze toewijding voor kwaliteit en klanttevredenheid.
🙏 Dank aan ons toegewijde team!
Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder het harde werk en de toewijding van ons fantastische team. Onze medewerkers hebben zich ingezet om ervoor te zorgen dat al onze producten en processen voldoen aan de strenge normen van BRCGS, en we zijn trots op hun inspanningen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons BRCGS-Packaging certificaat? Neem gerust contact met ons op. Samen gaan we verder op weg naar succes en kwaliteit!

Scroll naar boven